BB-Munya: Voin käydä suihkussa naisten kanssa

Big Brother · Stara.fi

Big Broher -taloon eilen muuttanut zimbabwelainen 22-vuotias Munya totuttelee parhaillaan Suomen BB-talon tapoihin. Äänimerkkeihin heränneet asukkaat suorittavat parhaillaan aamutoimiaan.

Asukkaat herätettiin ovikellon äänellä, jonka johdosta kaikkien piti mennä kyykkyyn. Munya ei vielä tiennyt mistä oli kyse, ja mies jatkoikin uniaan muiden kyykkiessä lattialla. Lopulta hänet saatiin mukaan lattialle, mutta mies kömpi pian takaisin peiton alle.

Myöhemmin Munya keskusteli talon suihkutavoista Annan ja Anniinan kanssa. Hän ilmoittautui vapaaehtoiseksi käymään yhdessä naisten kanssa suihkussa, mikäli asukkaille tulisi kiire lämpimän veden loppuessa.

– En välitä jos tulette suihkuun kanssani. Afrikassa meillä on avoin suihku, eli siellä käymme suihkussa yhdessä. Yleensä kuitenkin käymme suihkussa miehet yhdessä ja naiset erikseen, Munya kertoi.

BB-Anna ei kuitenkaan ollut kovin innoissaan miehen ehdotuksesta. Keskustelu siirtyi nopeasti muihin aiheisiin ja pian asukkaat opettivat Munyalle jälleen suomenkieltä. Talon uusi asukas ihmetteli vaikeaa kieltä, mutta kertoi haluavansa opetella suomea talossa asuessaan.