Big Brotherin asukasvaihto kaatoi verkkosivustoja

Big Brother · Stara.fi

Eilinen Big Brother -kilpailun käänne vaikutti myös lukuisten verkkosivujen liikenteeseen sunnuntai-iltana. Suomen ja Afrikan Big Brother -kilpailujen välinen asukasvaihto tukki BB-aiheisia sivustoja niin Suomessa kuin Afriakassakin.

Suomalaisista fanisaiteista muiden muassa BBplaza.net ja Beebee.fi kaatuivat hieman kahdeksan jälkeen, kun Afrikan Big Brother -lähetys oli käynnistynyt ja sikäläisille selvisi, että uusi asukas tulee Suomesta. BBplazassa oli keskustelua myös englanniksi ja afrikkalaisilta BB-aiheisilta sivustoilta linkattiin runsaasti sinne.

Myös Afrikan Big Brother -ohjelman verkkosivusto sekä ohjelman monet fanisivustot olivat niin ikään koko illan jumissa. 40 maahan lähetettävällä ohjelmalla on lähes 30 miljoonaa katsojaa.