Munya harrasti seksiä juuri ennen lähtöään?

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -taloon sunnuntaina muuttanut zimbabwelainen Munya ehti lunastaa naistenmiehen maineen ennen lähtöään Afrikan Big Brotherista. Hän harrasti seksiä BB-talossa juuri lähtöään edeltävänä yönä.

Afrikan BB-verkkosivuston mukaan talossa asuva Tawana oli yrittänyt lämmitellä Munyaa jo pidemmän aikaa, ja viimein perjantain ja lauantain välisenä yönä pari vietti vauhdikkaan yön peiton alla. Tuolloin kumpikaan ei kuitenkaan vielä tiennyt, että seuraavana iltana Munya olisi jo lentokoneessa matkalla kohti tuntematonta.

Sikäläiset BB-fanit ovatkin nyt pahoillaan, koska parin pitkään orastanut suhde oli viimein pääsemässä käyntiin, kun Munya passitettiin yllättäen Suomeen. Nyt fanit ovatkin naittamassa Suomesta tilalle tullutta Johania Tawanalle. Muutaman päivän kuluessa nähdään synkkaako heillä lainkaan.