BB-Anniinan seksipuheet yllättivät asukkaat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaista löytyy edelleen uusia ominaisuuksia, ja tänään erityisesti Anniina on yllättänyt asukkaat puheillaan. 20-vuotias neitokainen nimittäin ehdotti asukkaille ajanvietteeksi ryhmäseksiä.

Erittäin heikosti englantia osaava Anniina teki yllättävän ehdotuksensa aamiaispöydässä.

– Pelataanko tänään sitä gang bangia, tamperelainen ehdotti.

Muut asukkaat eivät olleet ensin uskoa korviaan ja erityisesti taloon sunnuntaina saapunut englanninkielinen Munya ihmetteli tarjousta. Lopulta asukkaat kuitenkin ymmärsivät, että gang bang oli yksi niistä lukemattomista termeistä, joiden tarkoituksesta Anniinalla ei ole hajuakaan.

Aiemmin BB-Anniina on hauskuttanut ja ärsyttänyt asukkaita kielitaidottomuutensa lisäksi myös yleissivistyksen puutteella. Parin viime päivän aikana asukkaat ovat saaneet selittää hänelle lukemattomien suomenkielen sivistyssanojen merkityksi aina demokratiasta feminismiin. Anniina on myös tiedustellut mitä tarkoittaa pancake suomeksi ja mikä on aamiainen englanniksi.