BB-Niko paljasti: Isä ei halua olla tekemisissä kanssani!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta taannoin väkivaltaisen käyttäytymisen takia ennen aikojaan häädetty BB-Niko on kirjoittanut tuntemuksistaan IRC-Gallerian blogissaan. Nuori julkkistähti vuodattaa siellä tuntojaan, jotka eivät ole kovin positiivisia.

Kilpailun suosikiksi talossa ollessaan noussut Niko kirjoittaa, ettei hän ole päässyt talon ulkopuolella puhumaan tunteistaan. Lisäksi hän paljastaa kokeneensa ihmissuhteessaan karvaan pettymyksen siviiliin päästyään.

– Ihminen jonka toivoin olevan täällä kun tulen talosta ulos ..ei ollutkaan täällä. Tai oli, mutta ei minua varten. Asia jonka vuoksi niin kovin usein talossakin itkin. Mutta toisaltaan.. tätä minä uskalsin pelätäkkin (jo ennen taloon menoa), Niko kirjoittaa.

BB-Niko valotti jo BB-talossa hieman suhdetta isäänsä, joka ei halunnut hyväksyä poikaansa sellaisena kuin tämä on. Nyt Nikon pelko on osoittautunut todeksi.

– Lisäksi isäni.. hmm. Tämänkin kai tiedostin jo ennen taloon menoa, mutta ei halua olla kanssani missään tekemisissä.

Henkilökohtaisen elämänsä takaiskuista huolimatta Niko on noussut kertaheitolla suosituksi julkkiskasvoksi, jolle toivotaan myös jatkoa. Niko onkin jo pestattu Big Brother Game -ohjelman isännäksi.