Afrikan BB-uutisissa: Munya, Koskenkorva ja nakuilu

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talossa parhaillaan asukasvaihdossa olevan Munyan toimet ja samalla myös Suomen BB-talon tapahtumat kiinnostavat kovasti afrikkalaisia Big Brother -faneja. Siellä seurataankin innokkaasti zimbabwelaisen edesottamuksia.

Tämän päivän afrikkalaisissa Munya-uutisissa on hehkutettu erityisesti kuinka 22-vuotias pääsi eilen viimein suutelemaan valkoista suomalaista naista. Lisäksi otsikoihin on noussut myös Munyan nakuilu sekä nimeltä mainittuna suomalaisten kansallisviina Koskenkorva.

Afrikan Big Brother -ohjelman verkkosivuston mukaan Koskenkorvaa maistellut Munya kertoi, että vodka on hänen heikko kohtansa, eli ”kryptoniittinsa”, joka saa miehen käyttäytymään huonosti. Juominkia seuranneen pullonpyörityksen tiimellyksessä Munya sai suudella Annaa.

Afrikassa toiminta on aiheuttanut hieman pahennusta, sillä Annalla on poikaystävä talon ulkopuolella. Pahennusta on aiheuttanut myös tieto siitä, että myöhemmin illan aikana Munya juoksenteli talossa alastomana. Tästä huolimatta juttujen otsikkona on Afrikassa ollut ”Munya paratiisissa”.