BB-Hazel on Afrikan BB-Cheryll

Big Brother · Stara.fi

Suomesta Afrikan Big Brother -taloon viikonloppuna asukasvaihtoon lennätetty BB-Johan on saanut talossa hyvän vastaanoton. Tänään sikäläinen Isoveli kutsui asukkaat yksi kerrallaan kertomaan tuntemuksistaan suomalaisesta vieraasta.

Asukkaat kehuivat Johania vuolaasti ja totesivat suomalaisen tuoneen Afrikan BB-taloon kaivattua säpinää. BB-Tawana totesi rakastavansa sitä että Johan on talossa. Hän uskoi Thamin olevan Johanille mustasukkainen, sillä suomalainen on osoittanut kiinnostusta talon tummaa kaunotarta, Hazelia, kohtaan.

BB-TK:n mukaan Hazel on muuttunut Johanin myötä varautuneemmaksi, sillä neitokainen yrittää olla antamatta itsestään huonoa kuvaa Johanille. Samalla tavalla Suomessa käyttäytyy BB-Cheryll, joka myönsi olevansa Munyan seurassa varautunut, koska ei halua antaa kaukaiselle vieraalle huonoa kuvaa itsestään.

Johanin parhaaksi ystäväksi talossa muodostunut Ricco totesi Johanin tulon vaikuttaneen positiivisesti koko talon tunnelmaan. Tawana ja Hazel ovat molemmat muuttuneet puheliaammaksi ja Hazel on jopa yllättänyt kertomalla vitsejä. Myös Morris on Riccon mukaan tehnyt aikaisempaa enemmän töitä suomalaisvieraan tulon jälkeen ja TK viihtynyt aikaisempaa paremmin muiden asukkaiden joukossa.