BB-Johan löysi uuden ihastuksen kwaitosta

Big Brother · Stara.fi

Afrikan Big Brother -talossa parhaillaan asuva suomalainen BB-Johan on sopeutunut mainiosti. Tiistai-iltana järjestetyissä grillibileissä meno oli hulvatonta, ja Johan nähtiin tanssimassa uusien asuintoveriensa kanssa paikallisia tansseja.

Johanin parhaaksi ystäväksi talossa on muodostunut Rocco, joka opetti grillauksen lomassa suomalaiselle omia tanssikikkojaan. Lisäksi Johan tanssi paikallisen tähden Sliqourin esittämää Ngizumsindo -nimistä hittikappaletta varsin vauhdikkaasti. Hän vaikutti siltä, että olisi jopa ymmärtänyt kappaleen sanat.

Afrikkalaiset BB-fanit ovat ohjelman keskustelupalstoilla kehuneet Johania vuolaasti ja ihastelleet myös miehen tanssitaitoa. Johan tanssi myös Etelä-Afrikassa suosittua Kwaito-musiikkia varmoin ottein ja kehui ihastuneensa kyseiseen musiikkiin.

Kwaito on Johannesburgin alueella 90-luvun alussa kehitetty musiikkityyli, joka yhdistelee housemusiikin biittejä, afrikkalaisia sampleja ja hiphop-tyylisiä vokaaleja. Nykyisistä hittiartisteista hieman vastaavaa tuotantoa on esimerkiksi Bob Sinclarilla. Kwaito-videoita voi katsella esimerkiksi tästä!