Munya nimesi Jari-Matin kateuden takia

Big Brother · Stara.fi

Tänään selvisivät Suomen Big Brother -talon nimeämispisteet. Häätöäänestyksessä ovat tällä viikolla BB-Kassu ja BB-Cheryll. Myös afrikkalainen Munya sai antaa äänensä, vaikka häntä itseään ei saanutkaan nimetä.

Munya antoi ensin kaksi pistettä Annalle, koska katsoi hänen turhautuneen talossa. Pian Munya kuitenkin vaihtoi valintansa ja antoi sittenkin kaksi pistettä Kassulle. Hän perusteli valintaansa sillä, että Kassulle hän voi tilanteen tullen selittää, että kyse on vain pelistä.

Yhden nimeämispisteen Munya antoi Jari-Matille. Hän perusteli valintaansa sillä, että olettaa Cheryllin olevan ihastunut Jari-Mattiin ja toisinpäin. Nimeämispiste herui siis Jari-Matille kateuden takia. Kommenteista päätellen Munya on todella ihastunut Cherylliin.