Oikeus ei osannut päättää Britneyn tuomiosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears jäi taannoin kiinni ja passitettiin oikeuteen ajettuaan Kaliforniassa ilman siellä voimassa ollutta ajokorttia. Hänellä oli kuitenkin voimassa Louisianan osavaltion ajokortti. Oikeudenkäyntiä kritisoitiin alusta saakka turhaksi pikkuasian käsittelyksi. Siihen juttu ilmeisesti lopulta myös kaatui.

Spearsin tuomio piti alunperin julkistaa jo viime viikon lopulla, mutta oikeus ei tuolloin kyennyt yksimieliseen ratkaisuun asiassa ja päätti jatkaa harkintaa viikonlopun yli. Maanantaina sama kuitenkin toistui ja tuomio piti lukea viimeistään tiistaina. Kahdeksan tunnin harkinnan ja viiden äänestyksen jälkeenkään tuomiota ei saatu aikaiseksi suuntaan tai toiseen, E! News uutisoi.

Eilen aamulla tuomioistuin kuitenkin totesi, ettei oikeus ole vieläkään kyennyt pääsemään yksimielisyyteen siitä onko Britney Spears syyllistynyt rikokseen vai ei. Näin ollen koko oikeudenkäynti päättyi lopulta ratkaisemattomana. Muutama tunti myöhemmin syyttäjä ilmoitti, ettei hän tule viemään asiaa eteenpäin.

Britney Spears selvisi siis oikeudenkäynnistä ilman ratkaisua.