Poroja BB-talossa – Munya määrättiin hiihtämään

Big Brother · Stara.fi

Viikkotehtävän tiimoilta Big Brother -talon pihamaalle on juuri ilmestynyt poroja. Tällä viikolla talossa perehdytään suomalaisuuteen ja tänään vuorossa on ollut muiden muassa pilkkimistä ja hiihtämistä.

Asukkaat määrättiin pukeutumaan sinivalkoisiin hiihtoasuihin ja päästettiin ulos. Siellä he kokivat yllätyksen, kun Espoossa sijaitsevan BB-talon ulkona sijaitsevalle tehtäväalueelle oli kuljetettu kaksi oikeaa poroa. Lisäksi maassa oli lunta.

– Kaikkea sitä joutuu televisiossa tekemään, Munya naureskeli hiihtovaatteita pukiessaan.

Muiden asukkaiden tapaan myös zimbabwelainen Munya määrättiin hiihtämään. Useimpien asukkaiden hiihtotaidoissa oli kuitenkin toivomisen varaa, joten Munya ei ensikertalaisena erottunut juurikaan joukosta. Kassu totesikin hänelle, etteivät suomalaisetkaan osaa hiihtää näin vanhoilla välineillä.

Aiemmin iltapäivällä asukkaat passitettiin pilkkimään. Heidän piti kävellä talon pihamaalla 25 kierrosta päästäkseen oikealle pilkkipaikalle. Viimeisenä matkaan lähteneet Tero ja Jari-Matti joutuivat kävelemään kuitenkin 73 kierrosta pilkkipaikalle ja lisäksi vielä 112 kierrosta takaisin ”kotiin” heikon jäätilanteen takia.