BB-Johanin ”vihamies” osoittautuikin ystäväksi

Big Brother · Stara.fi

Afrikan Big Brother -talossa yksi asukas oli suomalaisen Johanin mukaantulon jälkeen selvästi taka-alalla. BB-Morris ehdittiin jo leimata sekä Suomessa että Afrikassa Johanin vihamieheksi, mutta nyt on selvinnyt, että tilanne onkin täysin päinvastainen.

Eilen Morris kertoi sikäläiselle Isovelille tuntemuksiaan Johanista. Hän oli muiden asukkaiden kanssa samaa mieltä siitä, että suomalainen on tervetullut lisä Afrikan Big Brotheriin.

– Johanin saapumisella oli minuun suuri vaikutus. Näen hänessä lämpöä. Hänen olemuksensa kertoo kaiken. Hän on selvästikin hyvä jätkä. Parin päivän jälkeen tuntui, että hän olisi ollut täällä alusta saakka, Morris hehkutti ohjelman verkkosivujen mukaan.

Miehen mukaan Johanilla on hyvä suhde erityisesti talon kaunottareen, Hazeliin, eikä mies ole lainkaan tekopyhä tai teeskentelijä.

– En valehtelisi Afrikalle. Johan on hyvä jätkä! Suomen Big Brother valitsi meille täydellisen miehen. Hän pitää vedestä, nukkuu kuin lapsi ja syö mitä tahansa. Toivon, että hän pysyy täällä ikuisesti.

Morris oli huolissaan ainoastaan siitä miten Johanin sydänystäväksi talossa muodostunut Ricco sopeutuisi jos Johan joutuisi pian palaamaan takaisin Suomeen. Johanin tilalle pitäisi hänen mukaansa tuoda joku muu vaikkapa Afganistanin Big Brotherista.