Spice Girls -tähti Mel B pelkäsi sokeutuvansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erittäin menestyksekästä julkkisuraa Yhdysvalloissa Spice Girls -yhtyeensä hajoamisen jälkeen tehnyt Melanie ”Scary Spice” Brown joutui paniikkiin musiikkigaalan harjoituksissa. Hän nimittäin pelkäsi sokeutuvansa kokonaan.

Viime viikolla Mel B oli juontamassa mustaan musiikkin keskittyvää MOBO-gaalaa ja tapahtuman harjoituksissa hänen näkönsä alkoi yllättäen pettää niin, ettei hän kyennyt enää lukemaan juontojaan. Hiphop-tähti Rev Runin kanssa harjoitellut supertähti kävi kahdeksan vuotta sitten silmien laserleikkauksessa, joten hän oletti saaneensa jonkin komplikaation, E! Online uutisoi.

Melanie Brown kiidätettiin suoraan harjoituksista silmälääkärin tutkittavaksi. Siellä selvisi, ettei Mel B ole suoranaisesti sokeutumassa, mutta hänen näkönsä oli joka tapauksessa huonontunut nopeasti. Nyt hänen tulee käyttää silmälaseja tai piilolinssejä.