BB-Munya palaa Suomeen?

Big Brother · Stara.fi

Stara uutisoi tänä aamuna ensimmäisenä, että Suomen BB-taloon sunnuntaina tullut zimbabwelainen Munya poistuu talosta perjantaina. Värikkään viimeisen illan ja yön jälkeen hän joutuikin lopulta tänään paluumatkalle kohti Etelä-Afrikkaa.

Munya ehti kotiutua Suomeen varsin hyvin, vaikka erityisesti Anniina, Tuuli ja Jari-Matti pitäytyivät pääasiassa suomenkielessä. 22-vuotiaan miehen vierailu päättyi kuitenkin tänään. Lähtö tuli lopulta yllätyksenä, sillä Isoveli määräsi Munyan ulos talosta miehen ollessa tupakalla Kassun kanssa.

Lähdöstä harmissaan ollut vieras halasi talon naiset ja pyysi Teroa pitämään asukkaista huolta. Lopulta Munyan kiinnostuksen kohde Cheryll antoi miehelle pusun, vaikka ei ollut aiemmin lämmennytkään hänelle yhteisestä yöstä huolimatta. Juuri lähdön kynnyksellä Munya totesi asukkaille näkevänsä heidät kuukauden kuluttua.

Lähdön jälkeen Cheryll ja Tuuli purskahtivat itkuun, ja Kassu istuskeli mietteliäänä yksin säkkituolissa. Munyan lähtö hiljensi siis Suomen Big Brother -talon. Samalla asukkaat alkoivat kuitenkin jo odottaa Johanin paluuta. Hänen odotetaan palaavan Suomen BB-kisaan lauantaina.