Huh, BB-Tuulilla ja pojilla ryhmäseksiä?

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talossa on mitä ilmeisimmin tänään päättymässä mielenkiintoinen jakso, sillä vielä vahvistamattomien tietojen mukaan Munya olisi tänään lähdössä kotimatkalle. Hänen viimeinen iltansa muodostui värikkääksi.

Munya itse sai viettää yönsä Cheryllin vieressä, mutta zimbabwelainen tyytyi vain nukkumaan vaalean neitokaisen vieressä. Talon alakerrassa oli sen sijaan hiukan räväkämpää menoa erityisesti Tuulin ja miesten välillä.

Eilen Tuuli kertoi muille asukkaille kuinka hänen alkaa tehdä mieli seksiä, kun hän on juonut alkoholia. Toissayönä Tuuli harrastikin seksiä Teron kanssa, ja viime yönä hän pani paremmaksi. Neitokaisen sängyssä olivat nimittäin viime yönä sekä Tero että Jari-Matti.

Ensin alakerrassa nähtiin sanaharka Tuulin ja Jari-Matin välillä, mutta riidan jälkeen Jari-Matti ja Tuuli alkoivat yllättäen suudella toisiaan kiihkeästi. Lopulta Tuuli päätyi samaan sänkyyn Teron ja Jari-Matin kanssa. Peiton liikkeistä päätellen kolmikko ei tyytynyt pelkästään nukkumaan, sillä ensin Tuuli puuhaili Jari-Matin kanssa ja sitten Teron kanssa.