Tawana Johanille: Lupaathan tanssia alasti!

Big Brother · Stara.fi

Eilen iltapäivällä erittäin onnistuneen Afrikan visiittinsä päättänyt BB-Johan koki tunnekuohun, kun sikäläisen Big Brother -talon Isoveli kiitti häntä vierailusta ja pyysi jättämään hyvästit muille asukkaille.

Hieman ennen häätöään Johan oli valmistanut Afrikan BB-talon asukkaille suomalaista makaronilaatikkoa. Asukkaat ihmettelivät ruokaa ja Hazel totesi sen ”tuntuvan ihmeelliseltä”. Johan ehti vielä opastaa neitokaista aidon makaronilaatikon tekemisessä.

Lähdön hetkellä kaikki olivat hyvällä tuulella, mutta erityisesti Ricco oli pahoillaan ystävänsä lähdöstä.

– Soitellaan ja mailaillaan. Toivottavasti saatte Munyan takaisin, Johan totesi Riccolle.

– Ole mies, älä itke! Thami heitti suomalaiselle.

– Tanssi alasti kun pääset Suomeen. Muista että sinun pitää olla alasti, Tawana käskytti Johania.

Päiväkirjahuoneessa Johan kertoi haluavansa palata pian Afrikkaan tapaamaan uusia ystäviää. Myös Suomessa käväissyt Munya oli samaa mieltä, ja hän vihjasi palaavansa jo kuukauden kuluttua. Vasta myöhemmin nähdään onko lupauksella katetta.