Yllätyslähtö: Munya ja Johan tänään kotimatkalle!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kilpailussa sekä Suomessa että Afrikassa nähty keskinäinen asukasvaihto päättyy tänään. Staran saamien tietojen mukaan Johan joutuu jättämään perjantaina jäähyväiset Afrikan BB-talolle ja sieltä Suomeen vierailulle tullut Munya suuntaa hänkin tänään takaisin Etelä-Afrikkaan.

Johan vietti eilen viimeistä iltaansa Afrikan BB-talossa yhdessä uusien ystäviensä kanssa. Hän ei itse vielä tiedä, että paluulento Suomeen odottaa jo muutamien tuntien kuluttua. Samoin myös Munya heräilee parhaillaan uuteen päivään tietämättä, että kotimatka odottaa jo kulman takana. Molemmat ovat kotimaassaan arvioiden mukaan lauantaina aamupäivällä.

Molemmat asukkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä heille annettuun mahdollisuuteen matkustaa maailman ääriin ja tavata uusia ihmisiä ja tutustua uusin kulttuureihin. Kumpikaan mies ei ole vajaan viikon reissun aikana päässyt kovin lähelle vastakkaista sukupuolta, mutta muuten he lienevät kaikin puolin tyytyväisiä matkan antiin.

Munya ehti Suomen matkallaan kokeilla suomalaisen ruoan ja kansantanhujen lisäksi myös hiihtämistä ja avantouintia. Lisäksi mies ihastui tulisesti Cherylliin.

Johanista on tullut viikon aikana Afrikassa todellinen superjulkkis, kun kymmenet miljoonat televisionkatsojat ovat seuranneet innokkaasti vaalean suomalaisen edesottamuksia talossa. Television lisäksi myös monet sanomalehdet ovat kirjoittaneet Johanista ylistäviä artikkeleita. Myös Suomi on saanut valtavasti mainosta. Samalla suomalaiset ja afrikkalaiset ovat lähentyneet selvästi toisiaan.