Munya: Olen nyt puoliksi suomalainen!

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talossa vajaan viikon ajan asunut zimbabwelainen Munya viihtyi hyvin täkäläisessä Big Brotherissa. Perjantaina iltapäivällä kotimatkalle yllättäen kutsuttu 22-vuotias nuorukainen kertoi olevansa nyt puoliksi suomalainen.

– Kiitos, että opetitte minulle kuinka olla suomalainen. Olen nyt puoliksi suomalainen, Munya totesi.

Kiitospuheessaan hän totesi myös nauttineensa kovasti olostaan Suomessa. Tämä siitä huolimatta, ettei hän saanut valloitettua ihastustaan Cherylliä, joka suostui vain nukkumaan zimbabwelaisen vieressä. Afrikan BB-talossa Munyaa odottaa kuitenkin Tawana, jonka kanssa hän harrasti seksiä juuri ennen miehen lähtöä Suomeen.

Lähtiessään Mynua paljasti myös oman voittajasuosikkinsa Suomen Big Brother -kilpailun voittajaksi. Afrikkalainen toivoo Anniinan voittavan kisan, vaikka ei hänen kanssaan juurikaan pystynyt kommunikoimaan kielimuurin takia.