BB-Anniina kiidätettiin lääkärintarkastukseen – sydänoireita?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tänään aamupäivällä huimauskohtauksen saanut BB-Anniina on nyt poistunut talosta. Hänet kuljetettiin illalla tarkempiin tutkimuksiin.

Aiemmin päivällä hoitohenkilöstö tutki Anniinan tilan päiväkirjahuoneessa. Tutkimusten perusteella hänellä ei ollut akuuttia hätää, eikä häntä silloin viety tutkimuksiin sairaalaan. Nyt neitokaisen tila on kuitenkin päätetty tutkia varmuuden vuoksi tarkemmin.

Anniina poistui BB-talosta päiväkirjahuoneen kautta. Sen jälkeen Johan kutsuttiin myös päiväkirjahuoneeseen ja hän sai kertoa muille asukkaille Anniinan poistumisesta. Tämän päivän puheenaihe talossa onkin ollut Anniinan kohtaus.

Neitokainen kertoi itse kärsineensä aiemmin sydänoireista ja käyneensä kaksi kertaa aiemminkin sairaalassa tarkemmissa tutkimuksissa asian takia. Mitään ei kuitenkaan tuolloin löydetty.