BB-Tuuli kaatuillut pahasti pyörällä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan käynnissä viikkotehtävä, jossa asukkaiden tulee opetella ajamaan Segway-ajolaitteella. Tehtävä on osoittautunut monille vaikeaksi. Ainakin Johanilla ja Tuulilla oli vaikeuksia hallita vekotinta.

Osa asukkaista kertoi ajavansa mieluummin pyörällä kuin Segwaylla, mutta Tuuli paljasti olevansa surkea pyöräilijä.

– Mulla ei olisi henkeä enää jos pyöräilisin. En ole omistanut enää vuosikausiin pyörää, kun olen aina kaatunut sillä niin pahasti. Osaan mä ajaa, mutta mä kaadun aina. Oon kaatuillut ympäri Suomea, Tuuli paljasti.

– Ei se ole vaikeaa, mutta keskityn aina kaikkiin muihin asioihin. Mulla se ei onnistu. Mä kaadun aina esimerkiksi rotvallinreunoihin ja Hatanpäällä kerran hiekkatiellä kaikki polvet auki. Turun satamassa ajoin laivasta pihalle autojen seassa, niin tökkäsin sellaiseen raiteeseen ja taas mentiin. Koko naama ihan ruvella.

– Maarianhaminassa vetäisin kerran rotvallin reunaan ja taas hajos housut ja kaikki paikattiin. Kasiluokalla mentiin Ahvenanmaalle pyöräretkelle, jossa kaaduin kaksi tai kolme kertaa ja mä olin paluumatkalla ihan muumio. Mulla oli kaikki paikattu. Naama ja kädet ihan sideharsossa ja housut ihan rikki. Sen jälkeen lopetin pyöräilyn, Tuuli kertoi.

– Sama oli rullaluistimilla. Kerran kokeilin ja se oli täys katastrofi. Sen jälkeen en ole enää yrittänyt.