BB-fanit raivostuivat Johanin yllättävästä rangaistuksesta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -fanit suuttuivat eilen toden teolla, kun Isoveli ilmoitti syyn siihen miksi Johan on määrätty suoraan häätöäänestykseen, eikä hän saa myöskään nimetä tällä viikolla muita asukkaita äänestykseen.

Isoveli tiedusteli Afrikkaan toissaviikolla lähetetyltä Johanilta, että lähtikö hän matkaan vapaaehtoisesti. Mies vastasi kyllä, jolloin Isoveli ilmoitti antavansa asiasta rangaistuksen. Johan ei itse ollut asiasta moksiskaan, mutta keskutelupalstoilla ja BB-tekstarichatissa tunteet kävivät kuumana.

– Jos Johan häädetään ensi sunnuntaina, lupaan tanssia alasti keskellä päivää hesan stockan edessä, nimimerkki kiinteistöprinssi kirjoitti BBplazan keskustelupalstalla.

– Tätä se on ollut koko kauden, ensin joku nostetaan esiin ja sen jälkeen kunsiitä on joku huomauttanut selkeästi niin sitten ruvettu korjailemaan, kirjoitti puolestaan nimimerkki Möllerö.

Todellinen syy Johanin asettamiseen häätöäänestykseen lienee se, että samaiset BB-fanit ovat aiemmin valitelleet Isovelin olleen epäoikeudenmukainen päinvastaisesta syystä. Siis siksi, että Johan sai reissunsa myötä immuniteetin häätöäänestyksiin kahdeksi viikoksi.