StaraVideo 103 – Klamydia (osa 2/2)

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:n tavataan parhaillaan 20-vuotisjuhlaansa viettävän vaasalaisen Klamydia-yhtyeen keulahahmo Vesku Jokinen. Kaksiosaisen haastattelun toisessa osassa käydään läpi hieman yhtyeen tuttujen hittien taustoja ja tarinoita.

Mistä ovat saaneet alkunsa inttipojille tuttu Mä lähden himaan ja suomalais-virolainen Keräyspaperia? Vastaukset löytyvät tästä haastattelusta. Lisäksi valotetaan hieman yhtyeen juhla-DVD:n monipuolista sisältöä ja taannoisen Tammerfestin keikan mielenkiintoisia tapahtumia.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.