BB-Cheryll murtui mokastaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan menossa viikkotehtävä, jossa asukkaiden tulee ajaa Segway-ajolaitteella talon pihamaalla. Tänään tehtävä sai kuitenkin takaiskun, kun Cheryll ajoi finaaliajossa päin seinää. Hänen piti ajaa kuitenkin laitetta täysin sokkona.

Neitokainen murtui mokastaan todella pahasti ja purskahti lohduttomaan itkuun. Itsevä Cheryll syytti ajovirheestää hänelle suorituksen aikana naureskelleita miehiä. Pian hän alkoi kuitenkin yllättäen nauraa hysteerisesti, minkä jälkeen hän purskahti uudelleen itkuun.

BB-talon kylpyhuoneeseen rauhoittumaan mennyt Cheryll sai Anniinan avukseen. Kasvojaan pessyt lohduttomasti itkevä Cheryll syytti nyt jo itseään tapahtuneesta.

– Mä en kestä. Saanko mä olla vähän aikaa yksin, Cheryll pyysi.

– Älä ruoski itsees noin. Ihan oikeesti. Se oli vaikeeta, Anniina tyynnytteli ja poistui kylpyhuoneesta.

Pian Cheryll palasi muiden asukkaiden joukkoon ja ehti sanoa vain olevansa pahoillaan, kun hän jo poistui makuuhuoneeseen. Muut asukkaat saivat hänet kuitenkin houkuteltua olohuoneeseen.

– Mua harmittaa niin paljon. Että pitikin mennä vapaaehtoisesti, Cheryll itki häntä lohduttamaan tulleen Jari-Matin olkaa vasten.

– Se näytti todella hurjalta. Hyvä ettei mitään pahempaa sattunut, Tero kommentoi törmäystä.