Viikkotehtävä epäonnistui – Cheryllin terveys vaarannettiin!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin tänään uhkaava onnettomuus, kun kuluvan viikon viikkotehtävän finaalisuoritus epäonnistui pahasti. Tehtävänä oli opetella ajamaan Segway-ajolaitetta, mikä onnistuikin asukkailta varsin mallikkaasti.

Loppukokeeseen valitulle Cheryllille asetettiin kuitenkin päähän lasit, jotka vääristivät hänen näkökenttänsä. Tuotanto oli hoitanut tehtävää varmistamaan kaksi miestä, jotka kuitenkin epäonnistuivat tehtävässään pahasti. Cheryll nimittäin karautti Segway-laitteella täyttä vauhtia päin pihan seinää.

Segwayn huippunopeus on noin 20 kilometriä tunnissa. Käsistä lähtenyt ajolaite ei ehtinyt kuitenkaan kiihdyttää aivan täyteen vauhtiinsa, mutta siitä huolimatta isku päin seinää oli raju. Pahimmassa tapauksessa Cheryll olisi voinut saada törmäyksessä luunmurtumia. Kaikeksi onneksi levyseinä antoi kuitenkin periksi eikä törmäyskohdassa ollut vahvoja tukipuita. Jossain toisessa kohdassa törmäys olisi voinut aiheuttaa vammoja.

Nyt Cheryll sai kolhuja vain itsetuntoonsa, ja heti törmäyksen jälkeen hän meni hieman sekaisin saaden vuorotellen itku- ja naurukohtauksia. Nuori nainen oli selvästi järkyttynyt törmäyksestä ja pahoitteli sitä, että viikkotehtävä epäonnistui.