BB-talossa juhlitaan jälleen railakkaasti!

Big Brother · Stara.fi

Parhaillaan meneillään olevalla tuotantokaudella Suomen Big Brother -talossa ei ole juhlittu kovinkaan paljon verrattuna aikaisempiin vuosiin. Tänä iltana talossa kuitenkin alkoi juhlat. Halloween-kemujen sijaan teemana on kuitenkin Oktoberfest.

Asukkaat käskytettiin hetkeksi talon pihamaalle, josta palatessaan heille oli katettu pöytään litran oluttuopit ja runsaasti olutta. Lisäksi taloa oli koristeltu aiheeseen sopivaksi ja kaikille asukkaille oli hoidettu varastohuoneeseen teemaan sopivat asusteet. Asukkaat olivat näystä luonnollisesti innoissaan.

– Mua alkaa kohta oikeesti itkettämään, toi oli niin kaunis näky, Johan vitsaili.

Asukkaiden saatua vaatteet ylleen alkoi kaiuttimista kuulua saksalaista musiikkia, jolloin BB-Tuuli, BB-Cheryll ja BB-Anniina alkoivat tanssia villisti. Oikeat Oktoberfestit päättyivät jo parisen viikkoa sitten, mutta se ei menoa BB-talossa haittaa.