BB-Tuuli ripitti Teroa saamattomuudesta sängyssä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon eilisten Oktoberfestien tiimellyksessä Tuuli ja Tero pääsivät viimein käsittelemään mahdollisesti orastavaa suhdettaan. Myös muita asukkaita kiinnosti kuulla mitä heidän välillään on.

Laikukkaiksi suihkurusketuksessa värjäytyneet Tuuli ja Cheryll keskustelivat ensin asiasta keskenään, kunnes Tuuli pyysi Teron makuuhuoneeseen asian selvittämiseksi. Tuulilla olikin yllättävän paljon sanottavaa heidän suhteestaan.

– Siitä seurustelujutusta sä sanoit myöhemmin, että se oli valhetta. Sä kuitenkin sanoit että sä voisit seurustella ja sit sä myöhemmin sanoit ettei se ollutkaan läppä. Sä et sano mitään suoraan, Tuuli tivasi mieheltä.

– Se oli läppä tai ookoo… Hmm… Mitä hyviä asioita mä olen tehnyt sulle? Tero yritti vaihtaa puheenaihetta siinä onnistumatta.

– Ei ole mitään hyötyä, jos sä nukut siinä vieressä, jos sä et ota mua lähelle. Sä et ole tehnyt kertaakaan aloitetta! Et minään iltana. Mä olen vaan näin ja sä kattelet kattoon. Mä en enää ala tätä, että joku tossa röhnöttää eikä mitään tapahdu, Tuuli valitti.

– Mä tuun joka ilta tohon sun kainaloon ja sä kattelet vaan kattoon. Kertaakaan sä et ole tehnyt aloitetta kun ollaan tässä nukuttu! Katotaan vaikka nauhalta. Mitään ei tapahdu, Tuuli raivosi.

– Mie vannon täysin sen, enkä liu’u siitä senttiäkään minnekään, Tero vastasi yksilöimättä kuitenkaan mitä mahtoi lausunnollaan tarkoittaa.

Pian Tero sai kuitenkin sanotuksi, ettei ole ottanut Tuulia lähelle, koska hänen on täytynyt lepuuttaa kipeää olkapäätään sängyssä.

– Sun ei auta mitään vikistä siitä asiasta. Mä meen Masan viereen ellei tilanne ala muuttua. Sä et voi väittää mitään vastaan, kun joka ilta on sama tilanne. Sä nukut aivan paniikissa siinä sängyn reunalla, Tuuli ripitti.

– En mä halua mitään hiipparia tohon viereen, joka leputtaa jotain olkapäätä. Siinähän tuhlataan yksi hyvä paikka, jos ihminen makaa tossa ja lepuuttaa olkapäätä, Tuuli totesi ja repesi äänekkääseen nauruun.

Muutama tunti ripityksen jälkeen Tero päätti näyttää Tuulille, ettei häntä tarvitse enää haukua saamattomaksi sängyssä. Pari oli nimittäin tositoimissa siinä määrin, ettei muille voinut jäädä epäselväksi mitä peiton alla harrastettiin.