BB-Munya jälleen seksipuuhissa: Olen todella paskiainen!

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brotherissa pari viikkoa sitten vajaan viikon asukasvaihdossa piipahtanut BB-Munya jäi nuolemaan näppejään, kun hän sai parhaimmillaankin vain suudelmia Cherylliltä. Miehellä käy kuitenkin selvästi parempi flaksi Afrikan BB-talossa.

Munya aiheutti Afrikassa laajalla rintamalla pahennusta harrastettuaan esiaviollista seksiä Tawanan kanssa vain päivää ennen yllättävää Suomeen lähtöään. Munyan poistuminen ei luonnollisestikaan ollut neitokaisen mieleen, mutta viikon reissun jälkeen pari jatkoi siitä mihin edelliskerralla jäi. Pariskunta harrasti uudelleen seksiä pian miehen palattua taloon.

Tawanaa on naitettu BB-talossa myös Johanin sielunveljelle Riccolle, mutta neitokainen ei ole häneen syttynyt. Hän kertoi Munyalle syyksi sen, että Ricco on hienotunteinen ihminen. Munya ihmettelikin etteikö hän sitten ole hienotunteinen.

– Sinä kohtelet minua kuin dildoa ja sitten oletat minulle olevan vielä tunteita. Minä olen todella paskiainen. Se on sisäänrakennettuna minuun. Sinä toivot minun olevan kuin yksikätinen rosvo – raha sisään ja toivot saavasi jotain. Sinähän et edes muista penikseni nimeä, vaikka olen kertonut sen sinulle lukuisia kertoja, Munya valitti Tawanalle.

Lopulta BB-Hazel keskeytti riitelevän pariskunnan ja pyysi heitä olemaan hiljempaa.