Simon Cowell sai kenkää tyttöystävältä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol ja X-Factor -ohjelmien tiukkana tuomarina tunnetuksi tullut ökyrikas tuottajatähti Simon Cowell on saanut huomata, että ultrapaksu lompakkokaan ei aina riitä vetämään naisia puoleensa. Hänen tyttöystävänsä Terri Seymour on nimittäin jättänyt miehen.

Asiasta uutisoinut People -lehti varoittaa, että tulevalla tuotantokaudella Cowell voi olla Idols-tuomarina normaalia ankarampi purkaessaan raivoaan kilpailijoihin. Kaiken lisäksi Simon Cowell sai kenkää syyskuun lopussa puhelimen välityksellä.

– Terri soitti hänelle ja kertoi suhteen olevan ohi. He tulevat pysymään hyvinä ystävinä. Simonin mukaan Terrin ja hänen maailmat eivät tule juurikaan muuttumaan. Hän ymmärtää eron syyn, pariskunnan lähipiiriin kuuluva Max Clifford kertoi lehdelle.

34-vuotias Terri Seymour ja 48-vuotias Simon Cowell ehtivät seurustella peräti kuuden vuoden ajan, vuodesta 2002 saakka. He tapasivat, kun Terri kutsui Simonin vieraaksi omaan televisio-ohjelmaansa. Brittilehti Daily Mirrorin mukaan eron syynä oli Terrin halu mennä naimisiin ja saada lapsia, mutta Simon ei halunnut perustaa vielä perhettä.

Stara tapasi Simon Cowellin taannoin Lontoossa. Lue haastattelu tästä!