Tiistaina uusia asukkaita BB-taloon

Big Brother · Stara.fi

Tänään Big Brother -talossa nähtiin jälleen uusi häätö, kun talosta passitettiin ulos BB-Jari-Matti. Mies oli varsin tyytyväinen seitsemän viikon rupeamaansa talossa. Lähetyksen lopuksi Vappu Pimiä paljasti vielä hieman ensi viikon tapahtumista.

Hänen mukaansa Big Brother -talossa nähdään taas ensi tiistaina merkittäviä muutoksia, kun taloon astelee jo kolmannen kerran tällä tuotantokaudella uusia asukkaita.

Ensimmäiset uudet asukkaat talo sai sunnuntaina 14. syyskuuta, kun mukaan kilpailuun tulivat tänään häädetty BB-Jari-Matti sekä BB-Tuuli, BB-Antti ja BB-Anniina. Seuraavan kerran uusia asukkaita ilmaantui mukaan lokakuun 5. päivänä, kun BB-Kassu ja BB-Anna tulivat mukaan kesken juhlien.

Talossa käväisi taannoin myös ulkomainen vieras, kun BB-Munya muutti taloon vajaaksi viikoksi 19. lokakuuta. Kyse ei kuitenkaan ollut varsinaisesta uudesta asukkaasta, vaan asukasvaihdosta. Ensi tiistaina nähdään keitä taloon on astelemassa.