Hayden Panettiere upeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suositun Heroes-televisiosarjan nuori tähti Hayden Panettiere nousi viime viikolla otsikoihin esiteltyään mekkonsa alta löytyneitä miesten harmaita boksereita televisio-ohjelmassa. Nyt neitokainen on nähty hieman toisenlaisissa tunnelmissa.

Hayden Panettiere osallistui nimittäin vuosittaiseen Alfred Mann -säätiön gaalailtaan upeaan mustaan iltapukuun sonnustautuneena. Erittäin ohut ihonmyötäinen ja hieman läpikuultava asu ei jättänyt juurikaan arvailujen varaan, mutta oli siitä huolimatta – tai ehkä juuri siksi – upea näky. Katso kuvat Haydenistä tästä!

Vastanäyttelijänsä Milo Ventimiglian kanssa seurusteleva nuori tähti ei ole pitänyt kiirettä suhteen muuttamisessa astetta vakavammaksi. Äskettäin Hayden muutti nimittäin ensimmäistä kertaa pois kotoaan, mutta ei suinkaan yhteen Ventimiglian kanssa. Miljoonia näyttelemällä tienannut Panettiere hankki oman luksustalon Länsi-Hollywoodin alueelta.