BB: Naisten rinnat käsittelyssä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa ollaan vielä täysin tietämättömiä siitä, että tänä iltana taloon astelee kaksi uutta miesasukasta. Päivä on sujunut pääosin rauhallisesti ja talon naisilla on ollut aikaa keskustella muiden muassa rinnoistaan.

Tuulin vartalo on aiheuttanut aiemminkin kateutta, sillä moni naisasukkaista on ilmoittanut haluavansa itselleen samanlaisen. Tänään keskustelu jatkui keskittyen kuitenkin naisten rintavarustuksiin ja miesten vatsalihaksiin.

Tero otti innokkaasti osaa naisten keskusteluun. Mies tiedusteli millaiset rinnat naiset haluaisivat, jolloin Anna ilmoitti heti haluavansa Tuulin rinnat. Tuuli kuitenkin totesi, ettei hän itse ole tyytyväinen omaan varustukseensa, vaan haluaisi isomman poven. Cheryll puolestaan ilmoitti pitävänsä C75-koon rinnoista.

Anna valitteli omien rintojensa roikkuvan ja hän olisi halunnut tutustua lähemminkin Tuulin rintoihin.

– Mä en oo kyllä Tuuli nähnyt sun tissejä kunnolla. Mä oon vilkaissut, Anna sanoi Subin verkkosivuston mukaan.