Mirrit miesten kaulassa BB-talossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa järjestettiin eilen illalla hulppeat pukujuhlat uusien asukkaiden, Alexin ja Jarmon, taloon tulon kunniaksi. Kaikki asukkaat puettiin ykkösiinsä, eli naiset pitkiin iltapukuihin ja miehet smokkeihin.

Asukkaat passitettiin hetkeksi ulos ja verhojen jälleen noustua heitä odottivat sisällä herkkupöytä ja varastohuoneessa vielä iltapuvut. Miehet löysivät nopeasti itselleen sopivat puvut, mutta naisilla vierähti pitkä tovi, kun puvut eivät tahtoneet mahtua heidän ylleen.

Tehtäväkuvauksen mukaan asukkaiden tuli järjestää korkeatasoinen iltatilaisuus kansainvälisten agenttien tyyliin ja samalla tutustua uusiin asukkaisiin. Luvassa oli siis cocktailkutsut. Ilta sujui kuitenkin ilman kovinkaan suuria juhlallisuuksia lähinnä keskustelujen merkeissä. Välillä Isoveli soitti asukkaille tyylikästä agenttihenkistä musiikkia, josta asukkaat nauttivat tanssimalla ballroom-tyylisesti ympäri taloa.