BB-Henna on julkisuudesta tuttu kohublondi, katso alastonkuvat!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon juuri astellut 19-vuotias BB-Henna on nähty aiemminkin julkisuudessa, sillä tällä hetkellä sinkkuna elävä neitokainen on Seiska-lehden mukaan seurustellut aiemmin jalkapalloilija Mikael Forssellin kanssa.

Heti BB-taloon astellessaan kävi ilmi, että Henna ja Alex tuntevat toisensa yhteisen ystävän Timon kautta. Henna on MTV3:n tietojen mukaan yhdistetty Miklun lisäksi aiemmin myös Suomen Unelmien poikamieheen Antti Peltoseen. Esittelyvideossaan Henna paljasti ihastuneensa Johaniin.

– Se on sellainen tyyppi, johon olisi hyvä tutustua. Tykkään pelimiehistä ja oon seurannut sitä Johania, Henna kertoi.

Showtanssia harrastava neitokainen on opiskellut merkonomiksi, mutta opiskelut jäivät häneltä kesken. Hollywood-elämää ja Linda Lampeniusta ihaileva Henna kertoi myös, että ei ajattele mitä sanoo, vaan sanoo mitä ajattelee. Neitokainen on poseerannut alastonkuvissa Seiskan sivuilla. Katso kuvat tästä!