StaraVideo 108 – Ville Virtanen ja Sauna (osa 1/2)

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä on haastattelussa tuoreen kotimaisen Sauna-kauhujännärin päätähti Ville Virtanen. Hän kertoo elokuvan tekemisestä ja pohdiskelee myös suomalaisen kauhuelokuvan tämänhetkistä tilaa verrattuna muihin tyylilajeihin.

Lisäksi Ville Virtanen kertoo millaista on katsoa uusi oma elokuvan ensimmäisen kerran valkokankaalta ja paljastaa hieman tietoja elokuvan ulkomaisista kuvioista. Tämä on ensimmäinen osa kaksiosaisesta haastattelusta.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.