BB-Henna paljasti: Olen bi-seksuaali!

Big Brother · Stara.fi

Big Brotherissa nähtiin torstaina jälleen uusi käänne, kun taloon asteli taas uusi asukas. Tällä kertaa talo sai uudeksi asukkaakseen kohublondi-Hennan, joka on aikaisemmin esiintynyt julkisuudessa muun muassa Mikael Forssellin salarakkaana.

Eilen illalla neitokaisen taloon tulemista juhlistettiin ABBA-henkisillä bileillä, joissa asukkaat nauttivat alkoholituotteita ja lauloivat ABBA-lauluja. Juhlien lomassa asukkaat tutustuivat lisää myös uuteen asuintoveriinsa Hennaan, joka paljasti puheiden käännyttyä ihmissuhteisiin, olevansa itse bi-seksuaali.

– Ihailen kauniita naisia, osaan kehua kauniita naisia. Voin olla naisen kaa siis sillä tavalla, mut haluan kuitenkin jormaa, Henna kertoi muille asukkaille seksuaalisuudestaan.

Asukkaat puhuivat myös jälleen kerran siitä, kenen talon asukkaan kanssa kukin haluaisi harrastaa seksiä. Talon uusin asukas Henna kertoi haluavansa harrastaa seksiä kaikkien talossa olevien kanssa. Muiden patistuksesta nainen kuitenkin nimesi lopulta naisista Tuulin ja miehistä Johanin ja Teron itselleen mieluisimmiksi seksikumppaneiksi.