Tältä näyttää BB-Henna ilman silikoneja, katso kuvat!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon eilen uutena asukkaana muuttanut BB-Henna, eli Henna Kalinainen, on nähty muutaman kerran myös lehtien palstoilla. Hän tuli jopa hieman tunnetuksi suhteestaan jalkapallotähti Mikael Forssellin kanssa.

Henna on poseerannut viime vuosina pariinkin otteeseen myös 7.päivää -lehden sivuilla vähissä vaatteissa, yläosattomissa ja alastomana. Viime kuussa Seiska julkaisi uudelleen Hennan kuvia, jotka ovat peräisin reilun kahden vuoden takaa. Niissä BB-Henna ei ole vielä suurentanut rintojaan silikoneilla. Katso kuvat tästä!

Big Brother -talosta jo aiemmin väkivaltaisen kohtauksen takia häädetty BB-Niko arvosteli tuntemaansa keravalaislähtöistä blondia eilen kovin sanoin Subject-keskustelupalstalla. Hän ei ollut Hennan tulosta kovinkaan innoissaan.

– Ei helvetti :D! Ekana tämän käsketään sekoilla Miklun kanssa (tai varmaan kuka vain olisi käynyt), sitten saadaan naama lööppeihin ja sitten voi astua taloon ”julkkis-asukkaana”. Haha. Onkohan tämän kaiken takana tuotanto?

Lisäksi Niko totesi, ettei Henna osallistu BB-väen juhliin ohjelman jälkeen tai muussa tapauksessa Niko jättäytyy itse pois juhlista.