BB: Naiset kourivat Hennan silikoneja

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon tällä viikolla muuttanut BB-Henna kertoi vasta tänään asukkaille omaavansa silikonirinnat. Cheryllille hän tosin paljasti asian pian muutettuaan, mutta muut kiistelivät hänen varustuksensa aitoudesta vielä eilen.

Tänään asia oli kuitenkin jo kaikille selvä ja silikonit aiheuttivat suurta kiinnostusta BB-talon asukkaissa. Miesten lisäksi myös naiset kyselivät Hennalta silikonirinnoista. Hieman yllättäen Henna paljasti, ettei ole itse kovin tyytyväinen varustukseensa. Hänen mukaansa silikonit ovat nykyisellään liian pienet.

Lopulta keskustelun tiimellyksessä BB-Tuuli ja BB-Anna pääsivät testaamaan Hennan rintoja omin käsin.

Aiemmin tänään Henna ja Anna selvittelivät kylmiä välejään. Anna totesi, että Hennan väkisin osallistuminen ärsyttää eniten, sillä hänen mukaansa Henna esittää kärkkäästi kommenttejaan juttuihin, joista hän ei kuitenkaan tiedä. Henna perusteli osallistumistaan sillä, että hänellä on mielipiteet kaikkeen.