BB-talossa kiistaa Hennan silikonirinnoista

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat saivat eilen viettää leppoisaa päivää, kun tarjolla oli juomien lisäksi myös saunomista ja porealtaassa lekottelua. Erityisesti BB-Henna ja BB-Johan nauttivat poreilusta, sillä pari läheni selvästi altaassa ollessaan.

Myöhemmin illalla nukkumaan mentäessä makuuhuoneessa syntyi kiistaa Hennan rinnoista. BB-Tero, Tuuli ja Anna väittelivät siitä onko Hennalla silikonirinnat vai ei. Ilmeisesti neitokainen ei ole itse asiasta vielä maininnut.

– Minä veikkaan, että ne eivät ole, kun ne näyttäisivät siinä tapauksessa erilaisilta. Jos on silikonit niin nainen ei ole noin ujo. Tämä henkilö on aivan liian ujo omistaakseen silikonit, Tero totesi.

– Tissin muoto kertoo kyllä kenellä on silikonit, Anna perusteli näkemystään siitä, että Hennan rinnat eivät olleet hänen mielestään aivan luomut.

– Eikä kerro, Tuuli vastusti

Lopulta kiista päättyi ratkaisemattomana, mutta kolmikko keksi kuinka asia voidaan ratkaista mahdollisesti jo huomenna.

– Kysytään Johanilta, se on jo kokeillut niitä, Anna ehdotti.

– Ei se vielä ole kokeillut, mutta pitää sitten aamulla kysyä, Tero vihjasi tulevan yön mahdollisiin tapahtumiin Johanin peiton alla.