BB-Henna: Voisin vaan luovuttaa ja lähteä!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta häädettiin eilen BB-Cheryll. Äänestyksen tulos oli hienoinen yllätys kaikille asukkaille, koska hän oli selviytynyt kunnialla jo viidestä aikaisemmasta äänestyksestä. Yksi asukkaista otti Cheryllin lähdön muita raskaammin.

Taloon vain muutama päivä sitten tullut BB-Henna purskahti heti tuloksen kuultuaan lohduttomaan itkuun.

– Se oli mun paras kaveri täällä. Mä voin saman tien kävellä perässä oikeesti, Henna valitti.

Cheryllin lähdettyä ja suoran lähetyksen päätyttyä neitokainen meni makuuhuoneeseen purkamaan pahaa oloaan. Pian BB-Johan tuli lohduttamaan häntä. Henna totesi, ettei tule toimeen muiden asukkaiden kanssa.

– Mä tiedän, että en mä pärjää täällä oikeesti ilman sitä. Mä voisin vaan luovuttaa ja lähteä. Ei täällä ole ketään muita kavereita. Mä oon vaan niin erilainen mitä muut. Te tuutte toimeen keskenänne mut mä en tule teidän kanssa toimeen, Henna kertoi.

– Sä olet ihan yhtä vahva persoona kuin me muutkin. Ei mitään hätää. Huomenna on uusi päivä ja uusi viikko. Mäkin menetin viime sunnuntaina mun parhaan kaverin täällä. Mä oon siitä vieläkin palasina. Se on vaan sellaista, että joku lähtee ja joku ei, Johan tyynnytteli neitokaista.

– Mä vaan tykkäsin siitä heti alusta vaan niin paljon, Henna itki, mutta siirtyi pian vessaan siistimään meikkejään.