Big Brotherin viikkotehtävä siirtyi myrskyn takia

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa aletaan hiljalleen viettää viimeisiä viikkoja. Tänään alkoi jälleen uusi viikkotehtävä, jonka teemana on historia. Matka historiaan -nimisen tehtävän oli alunperin määrä alkaa jo eilen, mutta Suomea ravisuttanut myrsky siirsi alkamisen tälle päivälle.

Historiallisia asuja muistuttaviin vaateparsiin pukeutuneet asukkaat siirtyivät tehtävän myötä aikakoneella historiassa taaksepäin. Annan ja Anniinan mielestä asuista tuli mieleen Hunks-tanssiryhmän kaapushow. Innostunet asukkaat panostivat tehtävään 99 prosenttia viikkobudjetistaan.

Asukkaat saavat viikkotehtävän ajan käyttää peseytymiseen vain ulkovessaa ja ulkosuihkun hanaa. Lisäksi kuntosalin, kylpyhuoneen, sisävessan, ruokailuvälineiden, lieden, kahvinkeittimen ja muiden elektronisten laitteiden käyttö on teeman mukaisesti kielletty. Ensimmäisenä tehtävänä asukkaiden pitää tehdä pajunoksista kalaverkko.