BB-Henna sivalsi keravalaisia

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon viime viikola muuttanut BB-Henna sivalsi tänään aamutuimaan kotikaupunkinsa Keravan asukkaita. Asukkaat elävät parhaillaan viikkotehtävän teeman mukaisesti kuin satoja vuosia sitten, mutta puheenaiheet ovat nykypäivää.

Henna ja BB-Jarmo jutustelivat aamulla kotikaupungeistaan. Omasta kotikaupungistaan Keravasta kertoessaan Henna totesi ensin, että hänen mielestään kaupungissa on hyvä asua. Tästä huolimatta neitokainen totesi, että keravalla asuu paljon juntteja, eikä vanhojen koulukaverien näkeminen saa naista innostumaan.

– Keravalla on sellanen meininki, että ”Kato, toi on ollut Seiskan tähtityttönä!” tai ”Voi v**tu mikä huora!”, Henna totesi Subin netin mukaan.

Keskustelu siirtyi pian ravintoloihin ja Henna kertoi ostavansa yökerhoissa usein pelkästään kuohuviinipulloja koko illan.