Kendi-yhtyeen hitin laulaja onkin Patric Sarin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Suomen latauslistan ykkösenä Heartbeat Of The City -singlellään komeileva suomalainen Kendi-yhtye on ilmoittanut kappaleidensa miespuoliseksi laulajaksi Vince Jacksonin. Nyt on selvinnyt, että kyseessä onkin nimimerkki, jonka takaa löytyy tuttu kasvo.

Jaakko ”JS16” Salovaaran ja naisräppäri Yavisin muodostaman yhtyeen kappaleissa kuullaan siis myös Sarinin laulua. Salovaara paljasti laulajan henkilöllisyyden Suomen Virallisessa Latauslistassa. Idols-tuomarin laulua kuullaan myös Heartbeat Of The City -kappaleessa, joka on julkaistu virallisesti ainoastaan digitaalisena versiona. Lähiaikoina albumi julkaistaan myös Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

Yhtyeen kokonpanossa Yavis vastaa kappaleiden sanoitus- ja räppäyspuolesta ja Jaakko Salovaara kappaleiden sävellyksistä ja tuottamisesta. Tällä tanssibiittiä ja räppiä yhdistävällä yhtyeellä ei ole musiikillisia rajoja.

Yavis on aikaisemmin julkaissut omaa materiaalia, vaikuttanut useammassa hiphop -kollektiivissa ja ollut muiden muassa perustamassa suomalaisia naisräppäreitä promoavaa Femcees Finlandia. Jaakko Salovaara on menestynyt Emma -palkittu tuottaja, jonka tuotoksia ovat esimerkiksi Daruden Sandstorm ja Bomfunk MC’s Freestyler -biisit. Salovaara on myös maailmanlaajuisesti tunnettu DJ ja artisti.