Presidentti kutsui Anna Abreun linnanjuhliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaisen poptaivaan tähdeksi Idols-ohjelmasta noussut Anna Abreu on saanut jälleen uuden tunnustuksen uralleen. Presidentti Tarja Halonen on nimittäin kutsunut hänet presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanotolle.

Asiasta uutisoineen MTV3:n Viihdeuutisten mukana Anna osallistuu juhlallisuuksiin yhdessä poikaystävänsä Panu Larnoksen kanssa.

– Tämä on suuri kunnia. Olen onnellisesti yllättynyt, en olisi ikinä uskonut saavani kutsua, Anna kommentoi kutsua Suosikille.

Idols-kilpailussa menestyneet laulajat ovat tulleet jo vakiokalustoksi linnanjuhlissa, sillä aiemmin myös Hanna Pakarinen ja Antti Tuisku ovat juhlineet itsenäisyyttä presidentinlinnassa. Toissavuonna myös viisuvoittaja Lordi sai kutsun, mutta ei lopulta osallistunut juhlaan, koska maskeissa juhliin ei ollut asiaa.