BB-Anna oksenteli kesken viikkotehtävän

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan meneillään viikkotehtävä, jonka teemana on historia. Asukkaat joutuvat elämään teeman mukaisesti varsin askeettisissa tunnelmissa ja viettämään aikaansa runsaasti ulkona erilaisia puhdetöitä tehden.

BB-Anna ei kuitenkaan ole aivan parhaassa teräkunnossa, sillä hän kärsi eilen illalla ja viime yönä pahasta migreenistä ja lopulta myös oksenteli. Huonossa kunnossa ollut asukas kutsuttiin pariinkin otteeseen päiväkirjahuoneeseen jututettavaksi ja mahdollisesti myös tarkastettavaksi.

Hetken päästä Anna pinkaisi yllättäen makuuhuoneesta talon pihamaalle ja juoksenteli ympäri pihaa sanko kädessään ja antoi ylen. Valvontavuorossa pihalla olleet Jarmo ja Henna ojensivat Annalle auttavan kätensä ja hakivat pahoinvoivalle neitokaiselle vettä.

Viime yön valvontatehtävää Annan oli määrä hoitaa yhdessä Johanin kanssa. Muut parit olivat Anniina ja Alex, Jarmo ja Henna sekä yllättäen Tero ja Tuuli.