BB-Cheryll pyydettiin Big Brotheriin – häpeää Tuksu-videota

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta viime sunnuntaina häädetty Cheryll on paljastanut Hymy-lehdessä, että hänet kutsuttiin mukaan Big Brotheriin. Ohjelman tuottaja otti häneen yhteyttä Facebook-sivuston kautta.

Lisäksi Cheryll valottaa haastattelussa hieman myös hänen ja Johanna Tukaisen suhdetta, sillä asiasta oli puhetta myös talossa. Hän kertoo tavanneensa Tukiaisen RMJ-festivaaleilla. Siellä häntä pyydettiin mukaan videolle, jossa oli mukana myös Johanna Tukiainen.

– Video on suuri häpeäpisteeni. Höpöttelin humalapäissäni nauhalle jotain käsittämättömyyksiä tyyliin, että olen lady domina, Cheryll valitteli lehdessä.

Kyseinen video on sittemmin julkaistu myös YouTube-videopalvelussa ja sen voi katsoa tästä tai artikkelin alta. Cheryll kertoi myös, että häntä pyydettiin mukaan Tukiaisen Dolls-tanssiryhmään jo ennen ryhmän keulahahmon julkisuuskohua.