Hennan BB-visiitti jäämässä ennätyslyhyeksi – Terolle murskavoitto?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon viime viikon torstaina muuttanut BB-Henna on ärsyttänyt muita talon asukkaita siinä määrin, että hänet nimettiin jo ensimmäiseen mahdolliseen häätöäänestykseen. Tämän viikon äänestyksen ennakkotietojen mukaan sunnuntain putoaja on jo selvä.

Subin mukaan Hennan yhteenlaskettu äänimäärä on huimat 42 prosenttia pakkasen puolella, kun Teron vastaava tulos on 19 prosenttia plussan puolella. Tällä hetkellä näyttää siis käytännössä mahdottomalta, että Henna kykenisi kuromaan eron kiinni ja jäämään taloon.

Mikäli BB-Henna häädetään sunnuntaina, jää hänen visiittinsä Big Brotheriin vain kymmenen päivän pituiseksi. Toisaalta hän on ehtinyt jo ensimmäisen viikkonsa aikana aiheuttaa enemmän jutunjuurta ja otsikoita kuin kukaan toinen tämän kauden asukkaista. Tarkemmin Hennan paljastuksista voi lukea tästä.