Kissatappelu: Tuuli ja Henna ottivat rajusti yhteen

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietettiin perjantai-iltana erotiikka-aiheisia teemabileitä, kun talossa järjestettiin pienimuotoiset erotiikkamessut ja niiden kosteat jatkobileet.

Hieman ennen puolta yötä BB-Henna ja BB-Tuuli ottivat yhteen. Aiheena oli tietenkin BB-Tero. Henna kiinnitti itsensä käsiraudoilla Teroon, joka vain naureskeli neitokaisen tempauksen johdosta. Tuuli ei ottanut asiaa kuitenkaan aivan yhtä rennosti, vaikka Henna korosti sen olleen vain vitsi.

Myöhemmin Henna ja Tero irrotettiin toisistaan ja maistissa olleet Henna ja Tuuli jatkoivat sanaharkkaansa porealtaassa. Henna kertoi haluavansa, että Tero viettäisi talossa aikaa myös muiden kuin Tuulin kanssa. Tunnelma oli välillä jo niin tiivis ja äänekäs, että riita tuntui kulminoituvan käsirysyyn hetkenä minä hyvänsä.

Samaan aikaan toistensa päälle huutaneet neitokaiset pystyivät onneksi kuitenkin hillitsemään itsensä.

– Sä aloit mulle huutamaan ja mulla meni muka hermot. En mä ole kiukutellut. En mä ole kiukutellut mitään täällä, Tuuli kimitti siinä määrin turbo-boostilla varustettuna, ettei muusta saanut selvää.

– Mä haluaisin tehdä Teron kanssa jotain. Tero ei ole missään vaiheessa ollut mun kanssa. Mä en halua siitä mitään. Mä laitoin sen vaan käsirautoihin ja vähän aikaa heitettiin hyvää läppää. Sit sun naama alkoi näyttää norsun vi**ua. Jos joku juttelee Teron kanssa niin ei sitä tarvi ottaa sillai, Henna vastaili Tuulille.

Riita rauhoittui ainakin hetkeksi, kun Henna kyllästyi huutamiseen ja nousi altaasta.