BB-Anniina erotiikkabileissä: Johan, mennään yläkertaan!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan käynnissä erotiikka-aiheinen teemailta. Erotiikkamessujen ja kosteiden jatkobileisen tiimellyksessä BB-Tuuli ja BB-Henna ottivat rajusti yhteen, kun Tuuli tuli mustasukkaiseksi Terosta. Anniinan ilta sujui kuitenkin hieman paremmissa merkeissä.

BB-Anniina kutsuttiin hieman ennen kello kahta aamuyöllä päiväkirjahuoneeseen ja sieltä tullessaan hänellä oli iloista kerrottavaa Johanille. Jo pitkään yhdessä nukkunut ”pari” pääsi nimittäin viettämään yhteisen yön BB-talon yläkerran sviittiin.

– Johan mennäänks yläkertaan, Anniina vinkkasi miehelle, joka oli heti mukana.

Sviittiin päästyään heitä odotti hieman tavanomaista parempi tarjoilu. Anniinaa ja Johania varten sängylle oli nimittäin siroteltu ruusun terälehdillä sydämenmuotoinen kuvio. Heille oli varattu myös runsaasti erilaisia liukasteita, hierontaöljyjä ja vartalomaalia.

Parin suunnatessa yläkertaan erityisesti Anna ja Henna jäivät katselemaan kateellisina perään. Anna yritti tehdä nimittäin illan aikana useampaankin otteeseen läheistä tuttavuutta Johanin kanssa ja neitokainen muiden muassa istui Johanin sylissä porealtaassa. Myös Henna ihmetteli ääneen, että miksi Johan juuri pääsi yläkertaan.