StaraVideo 109 – Ville Virtanen ja Sauna (osa 2/2)

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä on haastattelussa kotimaisen Sauna-kauhujännärin päätähti Ville Virtanen. Hän kertoo elokuvan tekemisestä sekä sen puvustuksen, kielen ja repliikkien liittymisestä epookkiin. Virtanen paljastaa myös mikä oli leffakuvausten mieleenpainuvin kokemus.

Lisäksi Ville Virtanen kertoo kuinka soturin tulee käsitellä miekkaa valkokankaalla ja pohtii tarkkaan esimerkiksi vi**u-sanan käyttöä 1500-luvun Suomessa. Tämä on toinen osa kaksiosaisesta haastattelusta.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.