Britney Spears perui yhteiskeikan Madonnan kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears tunnetaan kollegansa Madonnan hyvänä ystävänä. Viime viikolla Britney ja hänen ex-poikaystävänsä Justin Timberlake tekivät historiaa esiintymällä yhdessä Madonnan kanssa tämän kiertueella Los Angelesissa.

Dodgers Stadionilla nähdyllä historiallisella keikalla Madonna ja Britney Spears esittivät yhdessä kappaleen Human Nature. Justin Timberlake oli mukana kappaleessa 4 Minutes, jonka singlelläkin hän vierailee. Hyvin menneen yhteiskeikan jälkeen Madonna ehdotti poppareille uusintaa, mutta Britney ei ole siihen suostunut. Hän nimittäin perui osallistumisensa toiselle yhteiskeikalle perhesyihin vedoten.

Seuraavan kerran Britneyn oli määrä nousta Madonnan kanssa lavalle 26. marraskuuta Miamissa, mutta keikka olisi osunut pahasti Kiitospäivän loma-aikaan ja Britney on päättänyt viettää kaiken mahdollisen ajan poikiensa kanssa, The Sun uutisoi.

Lehden tietojen mukaan Britney lentää heti kiitospäivän jälkeen Ranskaan osallistuakseen Star Academy -kykyjenetsintäohjeman kuvauksiin. Spearsin uusi Circus-albumi ilmestyy pian tämän jälkeen, 2. joulukuuta.